В рамките на втората транснационална среща на проекта „Assisting the process of integrating children with impaired vision in school system“, организирана в Маджента, Италия, участниците имаха честта да споделят своите идеи и амбиции пред радио Маджента.

Интервюто представляваше ценна възможност да разкажем за целите и дейностите на проекта, както и за значимостта му за образователната среда и обществото като цяло.  Интервюто ни позволи да достигнем до по-широка аудитория и да споделим важността на нашия проект. Надяваме се, че нашето послание за инклузия и равни възможности за всички деца ще бъде прието и ще вдъхнови други да се присъединят към нашите усилия.

Линк към интервюто: https://soundcloud.com/radiomagenta/magenta-europa-intervista-a-tiziano-tomassini-del-11042024

Линк към Facebook профила на Радио Маджента: https://www.facebook.com/radiomagenta/posts/1005337014433397?ref=embed_post

Проект „Assisting the process of integrating children with impaired vision in school system“ (2022-1-BG01-KA220-SCH-000088634) е съфинансиран от Програма „Еразъм+“ на ЕС. Изразенитe възгледи и мнения принадлежат изцяло на автора и не отразяват непременно възгледите и мненията на ЕС или EACEA. Същите не носят отговорност за пълнотата или точността на информацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *