Скъпи приятели,

Представяме на Вашето внимание изготвената от участниците в проекта информационна брошура, която съдържа основните изводи от дейностите и списък с едни от най-често прилаганите дигитални инструменти в младежката работа. Брошурата може да откриете ТУК

В резултат от проведеното обучение на младежки работници се повиши нивото на компетентност на пряко ангажираните участници и се създадоха условия за следване на водещите европейски тенденции в обучителната дейност с усвояване и прилагане на иновативни методи за взаимодействие с младите хора. Чрез предоставяне на специализирани знания, умения и компетентности, проектът доведе до повишаване на личностната мотивация и удовлетворението на участващите младежки работници, а партньорските организации подобриха ефективността при работата си с целевите групи. Тематичните дейности и модули бяха изведени от доказани лектори в областта, а придобитите обучителни резултати бяха валидирани чрез издаването  на YOUTHPASS сертификат на всеки един участник.

Проект „Communicate smart“ (2020-3-BG01-KA105-094883) е съфинансиран от програма Еразъм+ на ЕС. Публикацията излага единствено възгледите на автора, като програмата и Европейската комисията не носят отговорност за изчерпателността и верността на информацията, посочена тук, нито за възможните начини за нейната употреба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *