На 9 – 11.04.2024г, екипът на проекта „Assisting the process of integrating children with impaired vision in school system“ отново се събра за втората си транснационална среща, този път в Маджента, Италия. Домакин на срещата беше Young Effect Association (Италия) и на нея присъстваха представители на всички партньорски организации: Креативен център – Пловдив (България), РЦПППО – Пловдив (България), Young Effect Association (Италия) и  Asociația “Tinerii 3D” (Румъния).  

Срещата представляваше важна възможност за обобщение на постигнатите резултати и определяне на следващите стъпки в изпълнението на проекта. След дискусии и обмен на мнения бяха набелязани конкретни задачи за бъдещите етапи на проекта.  Важно е да отбележим, че фокусът остана върху създаването на инклузивна образователна среда за деца с увредено зрение.

Втората транснационална среща беше успешна и ни вдъхнови да продължим с ангажимента си за постигане на целите на проекта. С увереност и решимост, екипът продължава напред, към по-добро и по-достъпно образование за всички деца

Проект „Assisting the process of integrating children with impaired vision in school system“ (2022-1-BG01-KA220-SCH-000088634) е съфинансиран от Програма „Еразъм+“ на ЕС. Изразенитe възгледи и мнения принадлежат изцяло на автора и не отразяват непременно възгледите и мненията на ЕС или EACEA. Същите не носят отговорност за пълнотата или точността на информацията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *